Dobro došli!

Novost!!

Akupunktura

Akupunktura u poliklinici Fenix

Grupni programi opuštanja i oslobađanja stresa
UPISI U TIJEKU

Akupunktura je drevna vještina liječenja i prevencije bolesti. Jedna je od najstarijih metoda liječenja. Ova metoda se u Kini uspješno primjenjuje već tisućama godina. Koristi se za ublažavanje raznih oboljenja, a brojna istraživanja potkrijepljuju njezinu djelotvornost. Akupunktura pomaže u ublažavanju različitih bolova, a dokazano je da uspješno djeluje na:

  • bolove u leđima, koljenima, vratu
  • reumatoidni artritis
  • išijas
  • glavobolju i migrenu
  • bolove poslije operacije
  • ublažava kronične bolove
  • olakšava otvaranje grla maternice prije porođaja
  • pomaže uspješnijem dojenju

Pomaže osobito kod kroničnih bolova u leđima, koji su rezultat dugotrajnog sjedenja, stresa, loše kvalitete sna, ozljeda, ukočenih. Također pomaže kod artritisa mišića i sl. Ovom metodom mogu se znatno ublažiti i kronični bolovi u vratu, koji su česti uzrok glavobolje.
Priprema za porođaj uz pomoć akupunkture za trudnice
Akupunktura se može primjenjivati prije porođaja te se tako može olakšati sam porođaj tako da se ublaži psihička i fizička trauma. Počinje se primjenjivati u 36. tjednu trudnoće i primjenjuje se jedanput tjedno. Njezino djelovanje je na ligament zdjelice potičući njihovo smekšavanje, a skraćenjem perioda otvaranja smanjuje stresni odgovor u porođaju. Poslije porođaja akupunkturom se stimulira izlučivanje mlijeka, a obično je potrebo 4-5 tretmana.

Predbilježite se na broj telefona 01/30 11 152

 Poštovani posjetioci,

već 13 godina brinemo s Vama i o Vama tj. Vašem zdravlju. Do sada pomogli smo brojnim pacijentima savjetom, dijagnozom ili liječenjem.

Djelatnosti koje obavljamo su iz područja GINEKOLOGIJE I PORODNIŠTVA, INTERNE MEDICINE, DERMATOLOGIJE I VENEROLOGIJE TE PSIHIJATRIJE.
U nastavku pogledajte i pronađite koja od specijalnosti Vam treba.

Naši liječnici su svi redom vrhunski specijalisti svojeg područja, priznati u Hrvatskoj i svijetu stoga nam se obratite s povjerenjem.

Preglede obavljamo stručno i kvalitetno.

Individualnim pristupom te stručnošću naših specijalista trudimo se zadovoljiti potrebe naših posjetitelja.